Шофьорът, причинил тежката катастрофа на спирка във Варна, е заспал

...
Шофьорът, причинил тежката катастрофа на спирка във Варна, е заспал
Коментари Харесай

Шофьорът, който блъсна четирима души на спирка във Варна, е заспал зад волана

Шофьорът, предизвикал тежката злополука на спирка във Варна, е задремал зад кормилото след нощна промяна. Това е обяснил 21-годишният мъж при разпит в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи.

Водачът е арестуван за период до 24 часа, има брошура от три години, само че няма никакви нарушавания на пътя до този миг. Пробите му за алкохол и опиати са негативни.
Момиче е в кома, откакто 21-годишен блъсна четирима на спирка във Варна Изясняват се аргументите за случая
„ Ще бъдат оценени записи от видеокамери в региона, както и от видеорегистратора в колата. До момента е открито, че автомобилът се е движел по бул. „ Владислав Варненчик” към Трета гимназия в лявата лента. От кръстовището с улица „ Дрин” леката кола е почнала гладко да се отклонява в дясната лента, по-късно – в бус лентата и най-после – по тротоарното пространство”, изясни гл. контрольор Петко Камбуров от ОДМВР – Варна.

Снимка: btvnovinite.bg

По думите му малко преди удара в автобусната спирка, джипиесът на автомобила е отчел скорост от 47 км/ч.

С заплаха за живота остава едното от двете 14-годишни девойки, които пострадагха. В реанимация е и 27-годишен мъж, само че в устойчиво положение. Сред потърпевшите има и жена на 51 години, която е леки травми на разположение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР