Шофьорът първоначално не е спрял и е напуснал мястото на

...
Шофьорът първоначално не е спрял и е напуснал мястото на
Коментари Харесай

Блъснаха млада жена на кръстовището на Олимп в Русе

Шофьорът в началото не е спрял и е напуснал мястото на случая, само че малко по-късно се е върнал

Млада жена беше блъсната довечера на кръстовището на „ Олимп “ в Русе. Шофьорът в началото не е спрял и е напуснал мястото на случая, само че малко по-късно се е върнал при пристигналия полицейски екип, съобщи.

23-годишната потърпевша е откарана с кола за спешна помощ в болничното заведение поради болки в тазовата област.

Тя е била ударена, до момента в който е пресичала на пешеходната пътека, а водачът на „ Опел “ с разградска регистрация е правил десен завой от Млечна кухня в посока към бул. “Липник “. Водачът описа, че има стаж зад кормилото от 10 години. Навлязъл е на кръстовището на жълто, не е видял дамата и по думите му, тя е излязла на пешеходната пътека в последния миг. Опитал е да я избегне, като е свил оптимално вдясно, само че все пак я е блъснал с предната лява част и дамата е паднала на пътя.

Изпаднал е в стрес и потрес и по тази причина е напуснал мястото на случая, само че по-късно е размислил и се е върнал, като се е опитал да спомага и помогне. Пробите му за алкохол и опиати са негативни.

Според свидетел на спирката момичето е пресичало на зелен светофар, а пред нея са минали двама мъже.

Това е следващият случай с пешеходец през днешния ден, откакто рано тази заран бе намерено тялото на мъж на бул. “България “ край КПП-то на пътя за София. Самоличността му към момента се открива, като следва да се обясни дали е бил блъснат от автомобил и по кое време – до момента в който се движи по пътя, или е бил паднал, когато е бил ударен от МПС. Във всеки случай, в случай че има присъединяване на транспортно средство, то е напуснало мястото на произшествието и следва издирването му.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР