Шофьорът на ТИР, пострадал при катастрофа на Околовръстното шосе на

...
Шофьорът на ТИР, пострадал при катастрофа на Околовръстното шосе на
Коментари Харесай

От Окръжна болница съобщиха какво е състоянието на пострадалия тираджия след мелето на Околовръстното

Шофьорът на ТИР, потърпевш при злополука на Околовръстното шосе на София, който беше признат в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ " Св. Анна ", в доста тежко положение, е приет в болница в Реанимацията на болничното заведение. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение, съобщи Блиц.

``
реклама

Пациентът е нормализиран, без директна заплаха за живота. След обширен обзор не се потвърдиха първичните подозрения за фрактура на череп.

Припомняме, че ТИР се прекатурна на Околовръстния път преди разклона за село Казичене. При случая пострада водачът на камиона. Сигналът за произшествието е подаден към 12.00 часа. По първични данни камионът се е блъснал в осведомителните табели на пътя и се е преобърнал. На място незабавно са изпратени екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ.

За „ Фокус “ от Центъра за Спешна здравна помощ – София оповестиха, че положението на мъжа е тежко, с гръдна, коремна и лицевочелюстна контузия. Дълго време пожарната се е опитвала да извади потърпевшия от камиона. На мястото на случая е разлято гориво.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР