Шофьорът на ТИР-а, в който се удариха днес младежи от

...
Шофьорът на ТИР-а, в който се удариха днес младежи от
Коментари Харесай

След ПТП в дъжда днес: Тираджия, невинен за катастрофа, край петричкото с. Марикостиново, загази след тестовете, оказа се дрогиран! Конфискуваха огромната му машина

Шофьорът на ТИР-а, в който се удариха през днешния ден младежи от село Марикостиново, пътували с лек автомобил, се оказа дрогиран, разбра Struma.com.

Невинен за злополуката, камионджията обаче го загази крепко, защото пробата му за опиати регистрира позитивна проба за канабис. Инцидентът, който стана при хлъзгав път, край село Марикостиново, приключи без съществено потърпевши.

Автомобилът с младежи от Марикостиново се забил в резервоара на ТИР-а заради неспособност на водача на леката кола да овладее возилото си, попадайки на извънредно хлъзгав сектор от пътя. С лека контузия на главата един от пътуващите в леката кола е закаран в болничното заведение в Сандански, само че съгласно осведомени няма сериозна заплаха за здравето и живота му.

Много зле приключи пътното произшествие за камионджията, който бе свален от огромния камион, а возилото му бе иззето. Мъжът е пътувал е за Гърция, ТИР-ът е благосъстоятелност на българска компания.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР