Шофьорът на таксито, който е возил убиецът Викторио, разказа какво

...
Шофьорът на таксито, който е возил убиецът Викторио, разказа какво
Коментари Харесай

Шофьорът, който вози убиеца Викторио: Искаше да скочи от мост, гушкаше детето си и повтаряше: Тате много те обича...

Шофьорът на таксито, който е возил килърът Викторио, описа какво са си говорили в колата одеве в ефира.

``
реклама

Както е известно, в понеделник следобяд Викторио умъртви 23-годишната си брачна половинка Дарина в столичния квартал „ Надежда ” и избяга с едногодишното им дете, което по-късно също умъртви. Викторио се простреля и сега е в болница, само че без заплаха за живота.

Ето какво описа водачът в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Когато влезе в таксито с малко дете, си говорихме обикновено. Изведнъж ме удари откъм гърба с револвер и го опря в главата ми. Каза ми да карам към автомагистралата, да скочи от висок мост и да се самоубие. Викам му: Недей, кой ще ти гледа детето.

Каза ми да тръгнем към Горни Богоров, взе телефона и го постави на седалката. Заяви: Аз ще оставя детето, ти ще го закараш в най-близкото Районно. Викам му: Как да го оставиш, не мога да се занимавам.

Тогава изиска да го оставя в Богоров. Призна, че не желае да навреди на детето. Гушкаше го, повтаряше: тате доста те обича. Истерично плашеше. Пак си говорихме обикновено, до момента в който на 20 метра преди бензиностанция, той скочи. Каза ми: Много добре направи, нищо няма да ти направя. ”

И отиде в храстите, а аз се обадих на диспечерка, че съм оставил човек с револвер и малко дете в Горни Богоров. След малко пристигнаха и служителите на реда от Столична дирекция на вътрешните работи.

Мъжът изглеждаше естествен, облечен в бял спортен екип. Когато извади револвера, помислих, че е наркоман. Призна, че жена му е умъртвила другото им дете, и той желае да самоубие, защото не може да преживее загубата. Заяви, че жена му е била в лудница...

Беше като във филм, единствено там съм виждал по какъв начин опират револвер в челото и правиш това, което желаят от теб.

Сега ме гложди съвестта, че не можах да предотвратя гибелта на детето, само че в случай че знаех предисторията... ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР