Шофьорът на Rolls-Royce избяга от полицейско преследване, като се скри в тунел, сякаш е „Grand Theft Auto“

...
Случвало се е, всички. Комбинация от полицейски тактики за избягване
Коментари Харесай

Случвало се е, всички. Комбинация от полицейски тактики за избягване на Need for Speed ​​и Grand Theft Auto действително проработи в реалния живот за предполагаемия крадец на Rolls-Royce Phantom в Лос Анджелис. Използвайки хитростта и уменията, които могат да бъдат усъвършенствани само по време на безкрайните часове на игра на Need for Speed: Most Wanted, безстрашният шофьор на откраднатия Rolls избяга от полицейско преследване, като се скри в подземен паркинг гараж в центъра на Лос Анджелис в сряда следобед.

Преследването започна на 10 мили северно в района на Пасадена, преди да продължи по магистрала SR-110. Според KABC собственикът на Phantom е проследил колата за 500 000 долара и е дал информацията на Калифорнийския магистрален патрул. След като заподозреният извърши няколко опасни маневри с висока скорост на магистралата, служителите на CHP, които го преследваха, решиха да отстъпят. Това позволи на полицейския хеликоптер да проследи преследването от разстояние, като същевременно позволи на заподозрения потенциално да катастрофира в по-натоварена среда с ниска скорост.

https://www.youtube.com/watch?v= vhstuExvtZw

Докато преследването достигна центъра на града с ниво на издирване с пет звезди, шофьорът на Rolls отчаяно се опитваше да избяга, пресичайки натоварени кръстовища и почти се сблъсквайки с няколко коли и пешеходци. Техният диагонален път през центъра нямаше смисъл, докато накрая не направиха окончателния си ход и се скриха под Гранд Авеню в сърцето на Ел Ей. За Анджелинос това е известно и познато място за снимки и филми и не вижда голяма полза като истински път. За шофьора на ролса това очевидно беше планът им за бягство, тъй като ги предпазваше от хеликоптерите. Тази структура съдържа няколко гаража за паркиране и разполага с много пешеходни евакуационни маршрути.

Тъй като патрулните коли се бяха отдръпнали толкова много, минаха няколко минути, преди патрулните коли на CHP да успеят да видят по-отблизо къде са отишли ​​големите ролове. Докато полицията достигне мястото, където колата изчезна, вероятно заподозреният е имал достатъчно време да избяга пеша. Малко след това преследването е прекратено. Към момента на писане на това издание нито Rolls-Royce, нито шофьорът на колата са открити.

Въпреки че никога не трябва да бягате от полицията, още по-малко да се опитвате да избягате от преследването, шофьорът на откраднатия Rolls- Ройс го направи като видеоигрите и се скри в тунел. Това е адски сряда следобед, ако някога съм виждал такъв.

Имате ли съвет? Изпратете имейл [email protected]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР