Шофьорът на Корнелия Нинова, който я возеше по време на

...
Шофьорът на Корнелия Нинова, който я возеше по време на
Коментари Харесай

Шофьорът на Корнелия Нинова съден за палеж

Шофьорът на Корнелия Нинова, който я возеше по време на двете произшествия в края на предходната година, се оказа клиент на Темида. Румен Ананиев управлявал автомобила на соцлидерката още до момента в който тя била редови народен представител, а през годините връзките им от дълго време трансферирали границите на връзката началник – зависещ и минали в близко другарство.

След двете ПТП-та през есента на 2017 година, които я вкараха в болница, Корнелия решила да даде на най-доверения си човек къса отмора и сега из страната я возели разнообразни мъже, изпратени от частна охранителна компания. Тя обаче продължавала да има другарски връзки с Румен, който държи връзка и с други високопоставени фрагменти на Българска социалистическа партия, а в обществените мрежи блестящо показва своята злост към главния конкурент и критик на Нинова на вътрешнопартийно равнище, а точно - Михаил Миков. Корнелия по никакъв метод не се интересувала, че водачът ѝ и неин персонален другар бил компрометирана персона.

За скандалното му минало разкрива пред локални медии пострадалият пенсионер Симеон Соколов от Радомирско, с който Румен бил селски. Преди години довереникът на шефката на бесепарите правил лятна чистка в дворното си място в село Жедна и запалил боклуците си. Безобидният огън прераснал в огромен пожар, който се пренесъл чак през два парцела и изпепелил стопанската постройка на дядо Симеон, в която той гледал пуйки и пилета. Изгорели още и компресор, алуминиев котел за 500 л, абрихт, циркуляр, машина за рязане на кашкавал. Изпепелена била и плевня, побираща 1000 бали сено и дървен материал. Няколко дни след огнената буря пък жена му получила инсулт и умряла, евентуално уплашена от обстановката. Виновният за палежа Румен заречен, че ще покрие вредите, само че това не се случило.

Заради това дядо Симеон  завел дело и го осъдил да му заплати вреди в размер на 12 860 лева Той обаче си правел оглушки и не погасявал постоянно сумата, което предизвикало втори правосъден развой, само че ден преди в парцела му да влезе съдия-изпълнител, Ананиев го продал на своя далечна родственик. Заради непогасяването на дълга сумата достигнала двоен размер, а пострадалият Симеон се чудел по какъв начин да свързва двата края с оскъдната си пенсия, към която добавял и скромна заплата на водач на рейс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР