Шофьорът на камиона и негов спътник били извън превозното средство

...
Шофьорът на камиона и негов спътник били извън превозното средство
Коментари Харесай

Немска овчарка заведе полицаи до място на катастрофа и спаси ранени

Шофьорът на камиона и негов сателит били отвън транспортното средство и с изключение на другите пострадвания, имали и хипотермия

Немска овчарка на име Тинсли, която в началото била възприета като изгубено куче, съумя да заведе служители на реда от щатската полиция на Ню Хемпшър до място на катастрофа и по този начин избави двама ранени, оповестиха Асошиейтед прес, Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

Двама души били тежко ранени при случая, само че с помощта на напъните на кучето те получили бързо здравна помощ, след като полицията открила камиона, излязъл от пътя на междуградска автомагистрала.

" Кучето се опитваше да покаже нещо ", сподели лейт. Даниъл Балдасар от щатската полиция на Ню Хемпшър пред локален ефирен канал. " Опитваше се да избяга от служителите на реда, само че не се отдалечаваше доста. Изглеждаше, като че ли им споделя: " Следвайте ме, следвайте ме ". И те това и сториха. И за тяхна изненада стигнали до място, където мантинелата била развалена. А когато погледнали нататък, накъдето гледало кучето, не можели да повярват ", че виждат обърнатия камион, сподели служителят на реда.



Шофьорът на камиона и негов сателит били отвън транспортното средство и с изключение на другите пострадвания, имали и хипотермия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР