Шофьорът на BMW, който уби двама приятели за цял живот

...
Шофьорът на BMW, който уби двама приятели за цял живот
Коментари Харесай

Шофьор на BMW призна, че е убил „приятели за цял живот“, 20, в ужасяваща катастрофа по време на пазаруване

Шофьорът на BMW, който умъртви двама другари за цялостен живот на път за у дома от коледно извършване на покупки, ще бъде наказан, откакто призна гибелта си от рисков шофиране.

Ели Кросли и Ребека Даути, и двете на 20 години, пътуваха назад към Северен Уелс със сребрист Ситроен покрай Честър през ноември 2021 година, когато бяха блъснати от BMW, ръководено от Бенджамин Луис. Двете дами починаха дружно при нещастието, до момента в който 30-годишният Луис беше откаран по неотложност в болница със съществени пострадвания, откакто беше изваден от останките.

През октомври предходната година той се призна за отговорен в Честърския кралски съд за гибел заради повърхностно шофиране, само че отхвърли обвиняванията за гибел заради рисково шофиране. Прокуратурата не одобри пледоарията на обвинения за отговорен по по-лекото обвиняване и петдневен развой беше плануван за 23 септември. Но на чуване за преразглеждане на предварителния развой в съда на Честър Краун Люис промени пледоарията си на отговорен по по-тежкото обвиняване. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР