Шофьорът може да е допуснал грешка да е отклонил вниманието

...
Шофьорът може да е допуснал грешка да е отклонил вниманието
Коментари Харесай

Протестиращите на пътя до Своге: Такива пътища съществуват заради безхаберието на управляващите

" Шофьорът може да е позволил неточност да е отклонил вниманието си, тъй като тъкмо в този миг небето шумеше от дъжда. От тук може да го е поднесло и самата вода както споделят по малките екрани. Дъждът е бил доста проливен и се е събрала доста вода на пътя. Не направиха пътя за това придвижване, което го има към този момент. Той е изработен както досега, когато този път е прокаран с кирката и лопатата. Политици, кметове и компании просто прибраха едни пари.” Това сподели Розен Стойков от с. Владо Тричков- един от протестиращите на пътя, където преди дни се случи автобусната злополука, при която починаха 17 души.
Протестиращите се оповестиха против корупцията с усвояваните пари за ремонт на пътища в цялата страна и се сплотиха към мнението, че такива пътища като този край Своге убиват човечеството, а те съществуват поради безхаберието на ръководещите.
" Просто желая този път някой да излезе и да каже „ аз съм отговорен за тези 17 убийства. Това е всеобщо погубване на народа. За лидера изобщо не си и го помислям, защото съм от Своге и всеки ден минавам неведнъж по този път и знам по какъв начин се кара. Тук виновността е в тази пътна настилка. Това е пътят - палач. Няма човек от това дефиле, от този град, който да не е потърпевш от този път. Искам това да спре. Искам да запазим живота на нашите деца и да запазим на нас, че да може да отгледаме тези деца”, съобщи Лидия Георгиева, която сподели, че даже е подготвена да излезе на палатка, до момента в който страната не отбрани живота на хората.
" Всеки ден, в 18:30 ч. ще бъдем тук до момента в който не стартират някакви ограничения за поправяне на този сектор ", сподели различен участник в митинга - Александър Калинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР