Шофьорът, който вчера вечерта блъсна и уби младеж на една

...
Шофьорът, който вчера вечерта блъсна и уби младеж на една
Коментари Харесай

Поредният джигит в София - с над 2 промила зад волана

Шофьорът, който през вчерашния ден вечерта блъсна и умъртви юноша на една от централните улици в София и бил с над 2 промила алкохол в кръвта. Данните са от дрегер, удостовери Министерство на вътрешните работи за БТВ.

Катастрофата със загнила стана на пешеходната пътека на улиците " Генерал Гурко " и " Цар Иван Шишман ". Първо за нея оповестиха очевидци в обществените мрежи.

Кръстовището е в най-оживената част на центъра на София, където през летните месеци постоянно е цялостно с младежи, поради скупчването на доста заведения в квартала.

Загиналото дете е момче, на 15 години. Според информацията, момчето е пресичало на пешеходна пътека на ул. " Гурко ", когато е било ударено от кола.

По първични данни водачът се е движел с висока скорост, а в колата с него е пътувала и жена.

Преди малко повече от една година Георги Семерджиев връхлетя с висока скорост в кръстовището на бул. " Черни връх " при хотел " Хемус " в София и умъртви на място две млади дами, които изчакваха на светофар. Тогава Семерджиев в началото се укри с помощта и на служител на реда, само че по-късно бе задържан от полицията. Установи се, че е карал под въздействието на опиати. Около следствието имаше, а и не престават на стоят повдигнати голям брой въпроси, на които и до този миг няма отговор, измежду тях и с какви подкрепи тъкмо в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата се е употребил Георги Семерджиев. След тази злополука, кабинетът на Кирил Петков с вътрешен министър Бойко Рашков разгласи профилирана полицейска интервенция с акцент надзор над водачите, използвали алкохол и опиати. Операцията, за която и досега се назовава профилирана, продължава и до през днешния ден, като Министерство на вътрешните работи всекидневно изпраща сводка до медиите какъв брой пияни и дрогирани водачи е заловило за 24 часа.

Само преди няколко дни в Министерски съвет бяха регистрирани ударни резултати в битката с тежките произшествия и опиянените водачи, като съгласно управляващите новите закони за приложимост на субстанции от водачи има даже и превантивно възпиращо деяние.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР