Шофьорът, който в края на месец май след гонка с

...
Шофьорът, който в края на месец май след гонка с
Коментари Харесай

1 година затвор за мъж, шофирал под въздействието на 3 вида наркотици

Шофьорът, който в края на месец май след гонка с полицейски чиновници бе заловен да ръководи автомобила си с съществуване на опиати в кръвта, бе наказан на една година затвор през днешния ден след съглашение с прокуратурата.

Подсъдимият Милко Узунов е с няколко предишни осъждания и сега живее в Германия, където работи като водач.

Днес Узунов се приет за отговорен и пожела по-лек режим от съда, като показа, че е на прага от основаване на семейство и затова желае да излезе по-бързо на независимост.

Той е обвинен, че на 26 май в град Пловдив е носил опиати, както и че е карал след приложимост на амфетамин, тетрахидроканабинол и морфин.

Узунов има повдигнато обвинение е и по тази причина, че е попречил на служители на реда да изпълнят отговорностите си и не е извършил разпореждането да прекрати шофирането на автомобила си.

Тези му дейности са предиздвикали автопатрул да го преследва по улиците на града. След гонка той е спрял, слязъл е от автомобила и побягнал.

При задържането му е оказал опозиция, като се е дърпал, бутал и удрял служителите на реда. С тези си дейности е предизвикал лека телесна щета на един от тях.

Районен съд Пловдив осъди Милко Узунов на една година затвор и санкция в размер на 2 хиляди лв.. Той бе лишен от право управление на МПС в периода на присъдата. 

Постоянният му арест бе преустановен и незабавно влезе в действие присъдата му за отнемане от независимост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР