Шофьорът, който на 19 декември причини тежка катастрофа в Русе,

...
Шофьорът, който на 19 декември причини тежка катастрофа в Русе,
Коментари Харесай

Пияният шофьор, убил бебе на пътя, остава в ареста

Шофьорът, който на 19 декември аргументи тежка злополука в Русе, взела живота на бебе на 1 годинка, получи от съда мярка за неотклонение " задържане под стража ". При тежкия случай междинни телесни повреди получиха още две лица.
Съдът през днешния ден одобри, че има заплаха мъжът с букви Д.Т. да се укрие и по тази причина го задържа.
Определението на Окръжен съд – Русе предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд - Велико Търново. Задържаният е изписан от болница и е настанен в ареста.
43-годишният мъж е управлявал лек автомобил „ БМВ 316 “ като недееспособен лидер и след приложимост на алкохол с централизация от 2,44 на хиляда в кръвта си.
До момента причинителят е осъждан общо 10 пъти, последно с присъда на Окръжен съд – Пловдив за обир, незаконно навлизане в непознато жилище и обезчестяване. Изтърпял е общо наказване от 5 години и 11 месеца отнемане от независимост и е освободен от пандиза през 2015 година
По делото са осъществени огледи, разпитани са очевидци, изискани са информации, взети са проби от кръв и урина, назначени са медицински експертизи за определяне концентрацията на алкохол в кръвта на лидера и преценка за възможна приложимост и на наркотични субстанции. Автомобилът е конфискуван като материално доказателство. Обвинението е за закононарушение по член 343, алинея 4 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост за период от 3 до 15 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР