Шофьор заспа и се заби с колата си в автобус

...
Шофьор заспа и се заби с колата си в автобус
Коментари Харесай

Извънредно! Шофьор заспа и се заби в автобус на булевард във Враца, има много пострадали /снимки/

Шофьор заспа и се заби с колата си в рейс на многолюден бул. във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. Пътният случай е станал в 7.35 часа, на бул. „ Втори юни “, пред втората база на Първа частна МБАЛ.
Шофьорът на рейс „ Темса “ със софийска регистрация спрял на спирката, с цел да вземе служащи. Изведнъж събиращите се край автобуса хора чули заплашителен тон от мощен удар и изтичали зад огромното возило да ревизират какво се е случило, когато видели, че лек автомобил „ Шкода Фабия “ с врачанска регистрация се е забил в рейса без спирачен път. В колата пътували трима младежи на възраст сред 20 и 25 години. 
Веднага след случая на мястото пристигнали кола за спешна помощ и патрул на полицията. Когато незабавните медици извадили младежа, който се возел на задната седалка той изгубил схващане и примрял. Най-тежко потърпевшо е момчето, което се возело на предната дясна седалка до лидера. Пред униформените водачът на колата признал, че е задремал зад кормилото. Той разказал на служителите на реда, че последното нещо, което помни е бензиностанция „ Ромпетрол “ сред Мездра и Враца.
Пристигналите на мястото медици са натоварили и тримата младежи и са ги транспортирали към болничното заведение за спомагателни проучвания.
Полицаите са тествали за алкохол двамата водачи, като дрегерът не е отчел съществуване на алкохол в издишания въздух.
Вследствие на злополуката материалните вреди са доста огромни. Ударът е бил толкоз нечовечен, че пред част на „ Шкода “-та я няма.
Влизащите във Враца да се движат с нараснало внимание, защото дясната лента е заета от смачканите возила и патрулката на „ Пътна полиция “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР