Шофьор заряза буса си на тротоар в Центъра на Пловдив,

...
Шофьор заряза буса си на тротоар в Центъра на Пловдив,
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Това е поредното безумие в район „Централен”

Шофьор заряза буса си на тротоар в Центъра на Пловдив, алармира четец на TrafficNews с думите: „ Това е следващото безумство в регион „ Централен ”.
Прочетете още
Локацията е ул. " Света Петка " против " Епископската базилика на Филипопол ", а от фрагментите се вижда по какъв начин транспортното средство е заело съвсем целия тротоар. Шофьорът ловко е съумял да се „ напъха ” сред дървото и постройката, с цел да паркира „ комфортно ” и да не се постанова да търси място другаде.

Не единствено че е в нарушаване, само че и попречва прекосяването на пешеходци: " Хората би трябвало да прелитаме,за да може някои да паркират където си пожелаят! ".

До медията ни постоянно идват сигнали, свързани с погрешно паркиране в Пловдив. В града паркоместата са незадоволителни, само че това не значи, че всеки може да зарязва автомобила си, където откри за най-бързо.

TrafficNews.bg благодари за дейното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат фотоси и видео на нередностите.

Ако и вие имате фотоси, видео или информация за каквито и да било нарушавания – изпращайте ги на фейсбук страницата на TrafficNews или на имейл: [email protected] .
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР