Шофьор в градския транспорт сърфира в интернет и пише на

...
Шофьор в градския транспорт сърфира в интернет и пише на
Коментари Харесай

Шофьор на автобус в София се забавлява в интернет докато шофира

Шофьор в градския превоз сърфира в интернет и написа на телефона си, до момента в който вози пасажери.

" Автобус 94. Така е наизустил пътя, че водачът може да написа на телефона от НДК, та чак до университета ", написа в коментар към видеото, което се популяризира в " My Sofia ", като провокира стотици мнения.

„ Направете си труда, седнете на една скамейка на многолюден бул. и наблюдавайте водачите на транспортни средства, 80% са забили глави в телефоните си! Недопустимо е, само че за България е нещо обикновено, никой не съблюдава законите. Всеки си мисли, че на него няма да му се случи! Но всеки ден стават произшествия заради безхаберието на хората! ", разяснява консуматор под видеото, оповестява „ Дир.бг “.

Изненадващо е, че коментар на консуматор на обществената мрежа под видеото, който не намира сходно шофиране за рисково, също събира одобрителни лайкове.

„ Като виждам какъв брой хора пазят водача нищо чудно за какво има толкоз произшествия и жертви на пътя. Утре това може да са вашите деца ", пишео различен консуматор под поста.

Използването на „ всевъзможни мобилни устройства, отклоняващи вниманието “ на водача е безусловно неразрешено, само че съгласно пътни специалисти това е „ новата пандемия в пътните нарушавания “.

Статистиката сочи, че в случай че лидерът изпраща известие, до момента в който кара, вероятността от пътно произшествие се усилва 23 пъти. Ако карате, да вземем за пример, по автомагистрала със 140 км/час, изминавате към 200 метра за 5 секунди, в които губите пътя си от взор. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР