Шофьор умишлено се вряза с камиона си в дома на

...
Шофьор умишлено се вряза с камиона си в дома на
Коментари Харесай

Тираджия се вряза в къщата приятелката си, нанесе щети за стотици хиляди ВИДЕО+СНИМКИ

Шофьор съзнателно се вряза с камиона си в дома на своята другарка, до момента в който двете й деца били вътре.

Дерек Уилингтън се блъснал два пъти на заден ход в къщата, която се намира в Източен Килбрайд, Ланаркшир. В резултат на това хората от 7 жилища са евакуирани, а две от тях са били разрушени.

Сметката за отмъщението възлиза на фрапиращите £475 000 паунда. Мъжът се призна за отговорен пред съда, който го упрекна и в основаване на опасност за живота на няколко души. Инцидентът станал предходната година.

По време на закононарушението 34-годишният мъж бил в пробация за друго нахлуване над своята другарка Касиди.

Жената му споделила да стои надалеч от нея, откакто Уилингтън я блъснал в стена и я влачил за косата.



Въпреки това той не се отказал, а траял да я тормози – неведнъж се опитвал да се свърже с нея. Така се стигнало и до съдбовната дата – 6 септември.

Пияният Уилингтън се обадил на дамата, а тя още веднъж му отказала среща. “Ще паркирам камиона в хола ти”, заплашил я той по телефона.

По-късно Касиди била на открито и видяла някогашния си другар, който карал ТИР-а към нейния дом. Двамата говорили, а дамата споделила да не върви към къщата – там били децата й. Това обаче не вразумило англичанина, а Касиди избягала към дома си.

Техен прочут свидетелства, че видял Уилингтън да маневрира на улицата, а след това на заден ход и с висока скорост, да се блъска в постройката. Мъжът повторил маневрата, а след това избягал.

Свидетелят съумял да изведе децата, които били невредими.



Когато пристигнали служителите на реда, Касиди говорила с причинителя, който я заплашил, че ще се върне още веднъж, с цел да я “довърши”.

Камионът, с който било осъществено закононарушението, бил открит на идната заран на паркинг, а портмонето на Уилингтън било вътре.

Специалисти пресметнали, че вредите, които мъжът нанесъл, са на стойност 475 000 паунда. Включени са материалните загуби, както и косвените – вредите за притежателите, които губели пари от наема на собствеността си.

Уилингтън е упрекнат за шокиращата си постъпка, предходните набези над Касиди и оплюване на офицер. Окончателната му присъда ще бъде решена след месец.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР