Шофьор спретна сцена от екшън филм на възлов булевард в

...
Шофьор спретна сцена от екшън филм на възлов булевард в
Коментари Харесай

Див екшън в Пловдив: Джигит вади нож след меле на пътя, имал...

Шофьор спретна сцена от екшън филм на основен бул. в Пловдив, откакто провокира злополука, научи " Марица ".

Мелето е станало минути преди 14 часа в края на предходната седмица на оживеното кръстовище на бул. " Васил Априлов " с ул. " Генерал Данаил Николаев ". Джигитът лишил преимуществото и се блъснал в друга кола. Веднага излязъл от колата и обвинил другия водач. Вбесил се, а напрежението се покачило още повече виновният скочил на пердах. Извадил нож и почнал да го заплашва, че ще го заколи, сипел обиди и други закани.

Съвсем инцидентно на случката станали очевидци служители на реда, които се намирали наоколо. Те незабавно се намесили, с цел да предотвратят разправията. Джигитът обаче напълно не бил завършил. Продължил да размахва нож и да се заканва на другия водач. Крещял, че в случай че желае, ще извади и револвер.

Полицаите го задържали и му съставили акт за дребно безчинство. Виновният водач бил изправен пред съда. Там поискал да се пази самичък. Магистратите обаче не дали ход на делото. " По никакъв метод не може да се схване, че се касае за демонстрация на дребно безчинство. Напротив, отнася се за данни за осъществени закононарушения, осъществяващи състава на чл.325 от Наказателен кодекс, както и по чл.144, ал.3 от Наказателен кодекс. В тази връзка и производството ще следва да бъде прекъснато, защото за закононарушение по Наказателен кодекс се планува наказателно гонене от общ темперамент, което се възбужда от държавното обвиняване ", гласят претекстовете на съда. Така материалите по производството са изпратени на Районната прокуратура по подготвеност и тя ще се заеме със случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР