Шофьор сподели за опасна ситуация на път в Силистренско.Мъжът шофирал

...
Шофьор сподели за опасна ситуация на път в Силистренско.Мъжът шофирал
Коментари Харесай

Шофьор показа опасна ситуация. Трябваше ли да помогне? СНИМКИ

Шофьор показа за рискова обстановка на път в Силистренско.

Мъжът карал по двупосочното платно към Русе, когато внезапно пред автомобила му се изпречила кола. Синята машина била перпендикулярно на посоката на придвижване. Водачът ѝ се опитвал да обърне посоката на придвижване, бутайки я.

Другият лидер съумял да избегне конфликт, навлизайки в лентата за насрещно придвижване. Той разяснява, че е нямало по какъв начин да спре безвредно поради колите, движещи се след него.

Ситуацията разделя мрежата.

Някои жители регистрират рисковата постъпка на лидера,който е в синия автомобил. Други установяват, че на пътя е нужна повече приемливост. Особено когато става въпрос за повреда на пътя.
" Аз пък бих спрял да му оказа помощ на индивида да избутаме колата по-бързо от пътя, тъй като по този начин свирейки и оставяйки го, съставлява същата опастност за идващите ", написа Джем М.  " Не натискай клаксона, а виж защо е спрял по този начин индивида - помогни ", поучава различен жител. Ситуацията, която се разиграла преди отбивката за Дулово, се разминава без вреди, само че повдига тематиката за виновното държание на пътя. Което постоянно води до произшествия, само че без благополучен край.

Снимки: Венцислав Върбанов
 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР