Шофьор сподели за нагло посегателство, извършено в Пловдив. Мъжът твърди,

...
Шофьор сподели за нагло посегателство, извършено в Пловдив. Мъжът твърди,
Коментари Харесай

Оставиха шофьор без номера, търси съдействие ВИДЕО+СНИМКА

Шофьор показа за безочливо посягане, осъществено в Пловдив. Мъжът твърди, че и двете регистрационни табели на автомобила му били откраднати. Машината била паркирана " Кючук Париж ", а Тодор Тодоров декларира, че е снимал " в крачка " причинителя - станалото било запечатано от видеорегистратора на машината.

Тодоров споделя, че табелите били отмъкнати през нощта на 23 април. Той споделя видео, на което се вижда по какъв начин мъж, който е с цигара в уста, се доближава към номера на колата, а след това бързо се отдалечава.

Потърпевшият популяризира записа в една от пловдивските групи във Фейсбук, надявайки се, че ще откри самоличността на посочения за причинител на проявата.

" Не знам дали някой би се отзовал на молбата ми, аз съм един елементарен български жител, който би желал правдивост ", приключва той.

Вижте цялата обява на Тодор Тодоров:

" Свидетел съм от първо лице на поледната българска дивотия в този квартал. Не упреквам с нищо живущите в региона, където се е случило похищението персонално към мен,но бих ви уверил, че няма да оставя нещата просто по този начин.

Вечерта на 22 против 23 -ти от 2:20 ми крадат регистрационните табели и двете на персоналния ми автомобил имам видео запис и снимков материал на причинителя, сниман от видеорегистратора ми, който снима 24/7.

Моля за подпомагане от ваша страна. Нека бъдем хора и изкараме на показ човешкото в нас и в случай че някой от вас познае този човек, да се свърже с мен.

Не знам дали някой би се отзовал на молбата ми, аз съм един елементарен български жител, който би желал правдивост. "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР