Шофьор с черен джип успя да възмути русенци. Причината е

...
Шофьор с черен джип успя да възмути русенци. Причината е
Коментари Харесай

Шофьор с джип възмути русенци. Оказа се, че не е единствен СНИМКИ

Шофьор с черен джип съумя да възмути русенци. Причината е неговото паркиране, видяно от локални поданици пред супермаркет в дунавския град.

Русенецът е паркирал по диагонал на разграфените места, като по този метод е заел цели две позиции. Авторът на обявата твърди, че това е станало в оживена част от деня, когато паркоместата са ъгъл.

Ситуацията буди десетки разяснява. Много хора са възмутени и вземат на майтап индивида с джипа. Други са подготвени да го оневинят.

Често има и недоволства от вреди след паркинг, а всеки търси метод да защищити собствеността си. Вижте мненията на русенци:

" Повечето стопират по този метод, поради хората, които си блъскат вратите в непознатите, без да се тормозят от следствията ", написа Дилян П.  " Голяма кола, огромната работа, огромен паркинг употребява ", установи Алекс К.  " Пази си вратите на колата. И аз спирам по този начин здрава врата не ми остана ", прибавя Николай М.  " Като стартират да пишат санкции наред за погрешно паркиране, нещата ще се оправят ", твърди Георги Г. Оказва се, че лидерът с черната " Тундра " не е единственият, който взема решение, че би трябвало да паркира по този начин. Той има и свои " съратници ", паркиращи по подобен метод. Те са снимани от други  русенци на разнообразни местоположения. Като се оказва, че размерът не е фактор. След водачите, паркирали нашироко, има и подобен с дребен хеджбек.

     ,
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР