Шофьор, превозващ мигранти е задържан след произшествие в Харманли, съобщи

...
Шофьор, превозващ мигранти е задържан след произшествие в Харманли, съобщи
Коментари Харесай

Мъж, превозващ нелегални мигранти, е задържан след гонка в Харманли

Шофьор, пренасящ мигранти е арестуван след произшествие в Харманли , заяви Министерство на вътрешните работи в Хасково. Автомобилът му бил видян при обикновен обход по улица " Иван Вазов ", каран от мъж, който преди 2 дни е бил заловен да кара автомобил без да има удостоверение за правоуправление и с 2 грама опиати.
 14 души от сръбския рейс са настанени в болница Обновена
14 души от сръбския рейс са настанени в болница

Шофьорът е арестуван

Служителите му подали звуков и светлинен сигнал, само че той е опитал да осуети инспекцията като е нараснал скоростта. Последван е от полицейския екип, само че по улица " Съборна " автомобилът му е поднесъл и се е блъснал в тротоара , качвайки се на него. Давайки на заден ход, с цел да потегли още веднъж е блъснал спрелият зад него длъжностен автомобил в задна дясна врата и челен десен калник. След това дружно с четиримата пасажери са се разбягали. Водачът е съумял да избяга, само че след това е открит и арестуван.
 Кола с 12 мигранти аргументи произшествия в насрещното в Бургаско Обновена
Кола с 12 мигранти аргументи произшествия в насрещното в Бургаско

Бежанците и водачът избяхага, само че след това полицията ги хвана

Мигрантите, самоопределящи се за сирийци са без документи за идентичност и са хванати на място. Те са настанени в СДВНЧ-Любимец . При информация се открило, че регистрационните табели на колата са издадени за друга кола. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР