Шофьор, прегазил мъж на пътя, продължава да кара и дори

...
Шофьор, прегазил мъж на пътя, продължава да кара и дори
Коментари Харесай

Джигит, прегазил човек, още си фучи на пътя

Шофьор, прегазил мъж на пътя, продължава да кара и даже не му е отнета книжката. Джигитът умъртвил пешеходеца, до момента в който вървял към работното си място. Инцидентът е станал в Каварна. Има и видеозапис от камерата на прилежаща бензиностанция, който демонстрира цялата покруса на пътя. Случаят е отпреди близо 4 месеца, само че въпросният водач не е с отнета брошура и продължава да се движи по улиците, макар че тече следствие, съобщи Нова.

Той е бил арестуван от полицията, а пробите за съществуване на алкохол и опиати са били негативни. След това е бил освободен, което шокира роднините на умрелия.

„ Срещнах го и го попитах по какъв начин въобще кара кола след случката, а той ми отговори с безочлив звук: „ И какво от това? Това не ми разрешава да карам кола ли?”, сподели Кристиян Костадинов, наследник на умрелия мъж.

От Окръжната прокуратура в Добрич оповестиха, че следствието в досъдебното произвеждане не е завършило и че към този момент са разпитани очевидците по случая. Изготвени са и голям брой експертизи, само че занапред следва заключението на очен доктор, защото се допуска, че водачът има зрителен проблем.

А от „ Пътна полиция” оповестяват, че досега на този сектор не е имало сходни катастрофи.

„ Участъкът не се характеризира, като спешен. Пътното платно е задоволително необятно - над 14 метра. То е четирилентово”, сподели Жулиян Минев, шеф бранш " Пътна полиция " към Министерство на вътрешните работи – Добрич.

Освен това регионът е добре осветлен. Остава обаче въпросът кое постанова пешеходците да вървят по пътното платно. От Община Каварна изясняват, че през 2016 година е юридически ремонт на пътя, само че не е имало искане или нужда от построяването на тротоар, защото в региона няма жилищни потребности, а единствено промишлени обекти. Семейството на умрелия обаче чака заслужено наказване.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР