Шофьор, предприел изключително рисково изпреварване на главния път между Пловдив

...
Шофьор, предприел изключително рисково изпреварване на главния път между Пловдив
Коментари Харесай

Задържаха шофьор за безумно опасно изпреварване

Шофьор, подхванал извънредно рисково изпреварване на основния път сред Пловдив и Хасково, е бил арестуван от полицията в Първомай. Действията на чиновниците на реда последвали незабавно след обява в обществените мрежи, заяви.

Около 14.30 ч. лидер споделил клип от видеорегистратора на своя автомобил, от който се вижда по какъв начин автомобил се движи с доста висока скорост на прав сектор сред Първомай и с. Бяла река.

В даден миг въпросната кола стартира да изпреварва камион, до момента в който в насрещното платно има автомобил. Трите автомобила се разминават, като рисковият водач минава вляво по банкета.

В по този начин създалата се обстановка вероятността от преден конфликт е била доста огромна, а за участвалите в нея водачи извънредно стресова.

Три часа след обзор на фрагментите и с помощта на бързите си дейности, служителите на реда от Първомай открили самоличността на водача извършител.

Той е 26-годишен локален гражданин със систематични нарушавания на пътя и голям брой наложени административни санкции по Закона за придвижване по пътищата. Задържан е за 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР