Шофьор от Смолян се е разминал на косъм от тежък

...
Шофьор от Смолян се е разминал на косъм от тежък
Коментари Харесай

Шофьор от Смолян изскочи от платното, избегна удар с неадекватен камион

Шофьор от Смолян се е разминал на косъм от тежък конфликт с камион. За да избегне преден удар, лидерът е излязъл от пътя. Какво е последвало? Нищо.

Нито прекъсване от другия водач, камо ли опрощение.

Според смолянчанина " сътрудника " му на пътя не е карал съответно. Не излиза наяве дали се касае за заспиване зад кормилото или просто разпръскване, само че заплахата е била налице.

" Не знам дали си в групата и не знам какво тъкмо ти се случи през вчерашния ден заспа ли с нещо друго ли се разсея, не знам, без значение. Син " МАН ", който щеше да ме убиеш, в случай че не бях излезнал от пътя. Приятел, не те упреквам за нищо друго, само че най-малко можеше да спреш да кажеш едно извинявай! И аз съм водач, и аз всеки ден карам, и аз върша нелепости, само че ти беше толкоз безочлив, че даже и да бях потърпевш ти нямаше да спреш. Не знам кой си, само че това, което направи не беше колегиално! ", написа Борислав Перфанов.

Под обявата му някои потребили го поддържаха, само че други сметнаха, че няма изгода от интернет излияния, а от сигнал на 112.

" Ай стига сте писали в тази група нелепости, кой, кого изкарал от пътя... смешно е: 112, какво ни интересува нас? Който го е боязън от мечки, не върви в гората ", счита Харалампи Х.

Други са безапелационни, че несъответстващите реакции на пътя са все по-често срещани и ще става още по-зле поради " купените книжки ".

 

Снимката е илюстративна

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР