Шофьор от Пловдив загуби книжката си за година след истински

...
Шофьор от Пловдив загуби книжката си за година след истински
Коментари Харесай

Див екшън между патрулка и БМВ

Шофьор от Пловдив загуби книжката си за година след същински екшън по бул. " България ". Патрулен автомобил го гонил по съвсем цялата дължина на града - от кръстовището с ул. " Дилянка " до моста на Адата. 

На 4 декември м.г. двама чиновници на бранш " Пътна полиция " били на промяна и следели за опазването на публичния ред. Около 19,15 ч. изчаквали светофара на кръстовището с ул. " Дилянка ", когато видели БМВ 530 да идва към булеварда. Водачът завил наляво в посока панаира, като пренавил кормилото и съзнателно извел автомобила отвън надзор. Задната част на колата застанала напречно на пътя, след което шофорът подал газ и траял.

Полицаите тръгнали след БМВ-то и видели, че се движи с доста висока скорост. Автомобилът изпреварвал и сменял лентите рисковано, застрашавайки другите участници в придвижването. Патрулката го гонила с включен светлинен и звуков сигнал. Униформените вдигнали към 120 км/ч., само че все пак не съумели да стигнат джигита. 

Успели да го спрат покрай моста на Адата. В колата с изключение на него имало още трима, един от които бил притежателят на автомобила. Шофьорът изразил страдание за държанието си пред служителите на реда и получил акт. 

Мъжът опитал несполучливо да апелира наказването си пред Районния съд в Пловдив. Магистратите обаче удостоверили глобата - санкция в размер на 3000 лева и 12 месеца без брошура. 

Решението предстои на обжалване в 14-дневен период пред Административния съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР