Шофьор от Хавай, който беше лъжливо арестуван за шофиране в

...
Шофьор от Хавай, който беше лъжливо арестуван за шофиране в
Коментари Харесай

Трезвен мъж от Хавай беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние, за да оправдае извънредния труд на полицейското управление

Шофьор от Хавай, който беше лъжливо задържан за шофиране в нетрезво положение през ноември, споделя, че служител на реда му е споделил да откаже по-нататъшен обзор в полицейско ръководство в Пърл Сити. Служителят е дал този съвет на Амон Фепулей под претекст, че му икономисва време, до момента в който е запазен за ареста, което се оказало погрешно и приключило с преустановяване на делото от прокурорите заради липса на доказателства, съгласно Hawaii News Now.

Съединени американски щати записват обезпокоително високи случаи на подправени арести под въздействието на наркотици; през последните няколко години полицейските ръководства в цялата страна организират повече „ патрули с акцент “, с цел да лимитират шофирането в нетрезво положение. Но тези контролно-пропускателни пунктове за DUI постоянно са федерално финансирани и изключителният труд, който обезпечават, се заплаща от държавните и федералните организации, а не от полицейските ръководства, извършващи патрулите.

Прочетете повече

Минаха 2 месеца. Защо НАСА не може да отвори контейнера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР