Шофьор от Хасково получи две глоби за едно и също

...
Шофьор от Хасково получи две глоби за едно и също
Коментари Харесай

Шофьор получи две глоби за едно и също нарушение в Пловдив

Шофьор от Хасково получи две санкции за едно и също нарушаване на пътя в Пловдив. При рутинна инспекция на Пътна полиция Антон Иванов схваща, че има два електронни фиша за превишаване на скоростта, като те са идентични и в тях няма разминаване в часовете или мястото.
Прочетете още
„ Местоположението, където е осъществено нарушаването е в град Пловдив на пътен възел „ Скобелева майка ”. При връчване на фишовете стана ясно, че те са дублирани. Униформеният сподели, че не може да ми даде пояснение  защо по този начин се е получило.Така им е излезнало в системата и това, което разпечатва принтерът в колата, това е задължен да ми даде. Тъй като фишовете са връчени в град Хасково  би трябвало да отида до Пътна полиция в град Пловдив, с цел да мога да подам тъжба и да отпадне единият от тях. Тоест  аз би трябвало да ги уведомя, че са позволили неточност ”, сподели Антон Иванов пред NOVA.

Той добави, че неведнъж се е опитал да се свържа по телефона с тях, само че е нямало безусловно никакъв резултат. „ Звънях на разнообразни номера, само че никаква реакция, никой не подвига телефоните ”, описа още нарушителят.

От полицията в Пловдив са обяснили, че става въпрос за софтуерна неточност при издаването на електронните фишове. Министерство на вътрешните работи допълниха още, че в случай че някой попадне в същата обстановка би трябвало да ги уведоми, с цел да не заплати и двата фиша. Уведомяването може да стане както на място, по този начин и по имейл за облекчение.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР