Шофьор от американския щат Флорида успя да заснеме мъж, който,

...
Шофьор от американския щат Флорида успя да заснеме мъж, който,
Коментари Харесай

Това ли е бъдещето: Спипаха шофьор на Тесла да спи, а колата да фучи по магистрала ВИДЕО

Шофьор от американския щат Флорида съумя да снима мъж, който, както се вижда, спи зад кормилото на своята електрическа Тесла, до момента в който автомобилът лети с висока скорост в експресната лента на автомагистралата.

Учуденият лидер, който е зад кормилото на Hyundai, е употребявал своя мобилен телефон, с цел да снима своя латентен сътрудник, до момента в който автопилота на колата кара по автомагистралата.

В Калифорния демонстрираха най-големия проблем на електрическите автомобили ВИДЕО

Очевидецът, който желае да остане неизвестен, споделя: "Карах по автомагистралата с група коли. Всички трябваше да понижим и да заобиколим друга кола, която караше по-бавно от нас в експресната лента.

Докато го изпреварвах, аз забелязах, че повода за бавното придвижване на колата е, че водачът ѝ просто бе задремал. Реших да си сграбчи телефона и да фотографирам това необикновено събитие ".

Тесла все още имат много по-висока степен на автоматизация от елементарните коли, в това число системи, които наблюдават какво се случва към колата с помощта на редица лазери и камери.

При това, водачите са съветвани да са нащтрек, тъй като въпреки всичко те са виновните за сигурността на колата и тази на останалите участници в придвижването.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР