Шофьор остана в задънена улица, след като трябва да докаже

...
Шофьор остана в задънена улица, след като трябва да докаже
Коментари Харесай

Потърпевш шофьор: КАТ ме прати сам да си търся записи СНИМКИ

Шофьор остана в " задънена улица ", откакто би трябвало да потвърди случай, а КАТ са го посъветвали самичък да си търси записи от камери.

ПТП-то е станало преди обяд през днешния ден в столицата.

" Как се действа в този случай, тъй като КАТ ме пращат аз да групирам записи от камерите в региона, а ми се коства, че нямам грам компетенции за сходно нещо? Днес към 11:00 видях, че колата ми е ударена (пукната и остъргана ризница, огънат и остърган калник, следи от бяла багра по тях). На 50 метра по-навътре в улицата спряна бяла кола с полуизвадена от щипките ризница и пресни следи от жулено до основа (по следите и към тях сиви следи от боя). Докато разговарях по телефона с КАТ, индивидът си е тръгнал. ", пита Климент Ненов.



Мъжът е пубикувал и фотоси с вредите.

Повечето консуматори показаха негативизъм за случая на Климент.

" За страдание никой няма да си мръдне пръста и доказателства да имате, и видеото да намерите. Ще ходите до кат ще пускате тъжби, те няма да намерят на адреса нарушителя. Играх го това, една като ме блъсна и избяга в кръгово. Варианта е да намерите самичък нарушителя и да го накрате да си напишете протокол. ", написа Н. Тодорова.

" Нищо не можеш да направиш даже да намериш камери, в случай че се смилят над теб ще ти напишат протокол, че другия лидер е отговорен... след това ще стартират едни съдилища, че индивида не е отговорен, тъй като няма очевидец и по този начин. Общо взето правете си каско. Всичко друго е на доктрина на процедура в БГ 112 не работи като хората ", прибавя Теодор Цв.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР