Шофьор на товарен автомобил е пробвал да пренесе контрабандно наркотици

...
Шофьор на товарен автомобил е пробвал да пренесе контрабандно наркотици
Коментари Харесай

Шофьор на товарен автомобил е пробвал да прекара контрабандно наркотици за 200 000 лева през ГКПП-Илинден

Шофьор на товарен автомобил е пробвал да придвижи контрабандно опиати за към 200 000 лв. през ГКПП-Илинден . Разследването по случая се управлява от Благоевградската окръжна прокуратура.

Към момента е открито, че към 15:00 часа през вчерашния ден на трасе „ Входящи коли “ на ГКПП-Илинден, влизайки от Гърция в България, е бил спрян товарен автомобил „ МАН “, с българска регистрация, пренасящ по документи домакинска хартия .

Гранични и митнически чиновници са направили взаимна инспекция, в това число посредством сканиране с мобилно рентгеново устройство . Констатирано е, че в единия от резервоарите за гориво се транспортират найлонови пакети . При последвалата физическа инспекция е установено, че същите са 37, от които 36 пакета с бруто тегло 45,903 кг съдържат канабис и един пакет с бруто тегло 2,508 кг с хашиш. Общата им стойност възлиза на към 200 000 лв. .

Днес 46-годишният водач е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото закононарушение. Понастоящем с разпореждане на Окръжна прокуратура Благоевград той е арестуван за период до 72 часа . Предстои държавното обвиняване да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на него.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР