Шофьор на такси пострада след като автомобилът му падна в

...
Шофьор на такси пострада след като автомобилът му падна в
Коментари Харесай

Огромен изкоп погълна такси в Русе

Шофьор на такси пострада откакто автомобилът му падна в ров на Топлофикация - Русе. Инцидентът е станал нощес към 21.20 часа на улица " Байкал " до учебно заведение " Тома Кърджиев " в посока ул. Околчица.

Колата е минала през огражденията на изкопа и е паднала в дупката по таван.

От полицията оповестиха, че 62-годишният лидер на " Тойота " не се е съобразил с атмосферните условия и влажен път, вследствие на което автомобилът е блъснал железно преградно пано с сложени на него сигнални ленти и е паднал в земен ров върху две бетонни тръби.

Пристигнали екипи на полицията, незабавна помощ и пожарна сигурност са помогнали за изваждането на водача от колата.  Той е добре и не е съществено потърпевш - разминал се е с охлузвания и натъртвания.  По време на случая в таксито не е имало други хора.

Свидетели разясниха, че до случая се е стигнало поради слабата видимост поради мощния дъжд и слабото осветяване в сектора. Лампата на улицата не е светела и в мощния дъжд той не е видял изкопа, който, по думите му, не бил задоволително добре обозначен.



От " Топлофикация Русе " потвърдиха, че изкопът е техен. Работи се по замяна на уреди по проблематични сектори. Очаква се ремонтът там да завърши до 4 септември.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР