Шофьор на междуградски автобус е бил пребит от трима мъже,

...
Шофьор на междуградски автобус е бил пребит от трима мъже,
Коментари Харесай

Пребиха шофьор на междуградски автобус в Добринище

Шофьор на междуградски рейс е бил пребит от трима мъже, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград.

В районно управление (на МВР) - Банско е постъпил сигнал за нанесен побой над лидер на рейс, станал в региона на автогарата в гр. Добринище. Около 15:00 часа три незнайни лица, които се придвижвали с товарен бус, са нанесли побой над лидера, който е получил охлузни рани, хематом и кръвоизлив в дясното око.

След извършени издирвателни мероприятия чиновници на районно управление (на МВР) Банско са открили изоставения в икономически бус на причинителите на побоя, а малко по-късно и самите лица, съпричастни към действието. В районно управление (на МВР) Банско е формирано досъдебно произвеждане.

По пътя от Гоце Делчев за Банско, лидерът на рейса изпреварил микробуса, което вбесило пътуващите в него. Те почнали гонка по пътя и преследвали автобуса до автогарата в Добринище. Когато водачът на автобуса слязъл, с цел да отвори багажника, тримата от буса се нахвърлили върху него и го пребили.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР