Шофьор на линейка от Пловдив е уволнен от работа, след

...
Шофьор на линейка от Пловдив е уволнен от работа, след
Коментари Харесай

Уволниха шофьор на линейка, пуснал музика на пациент

Шофьор на кола за спешна помощ от Пловдив е уволнен от работа, откакто пусна чалга на болен пациент. Той е получил поръчка да прибере възрастен мъж от лечебно заведение до дома му. Музиката била поръчана от пациента, а клипът с осъществяването на желанието доста бързо набра известност в интернет. 
„ Нашият някогашен сътрудник е изпълнявал предпочитание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, с цел да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо да се съобразяваме със здравословното положение на пациентите, с духа на Хипократовата клетва, и с желанията им ”, изясни Ивелина Маникатова пред Нова телевизия. Ивелина е представител на компанията за частни коли за спешна помощ, чиито някогашен чиновник е Петьо.
След като видеото стига до управлението на компанията, младият водач е уволнен. Ден по-късно околните на пациента пристигнали в офиса й и поискали Петьо да бъде върнат на работа, като обяснили, че той просто е извършил желанието на техния родственик.
„ Петьо е доста положително момче. Изпълнявали сме доста превози с него, само че до момента не е имало такива осъществявания. Никога не съм го виждал да пее в колата за спешна помощ ”, показа доктор Мусави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР