Шофьор на линейка на Спешна помощ е бил пребит навръх

...
Шофьор на линейка на Спешна помощ е бил пребит навръх
Коментари Харесай

Шофьор на линейка е пребит при опит да окаже помощ на пострадало дете в Бургаско

Шофьор на кола за спешна помощ на „ Спешна помощ " е бил пребит точно на Великден при опит да окаже помощ на ранено на пътя дете. Инцидентът е станал на пътя сред селата Руен и Ябълчево.

Заради неспазване на нужната отдалеченост 18-годишен мъж от село Дъскотна блъснал откъм гърба каруца с кон. Младият водач е имал едвам 5 дни стаж.

Каруцата е ръководена от 18-годишен мъж от село Руен, а с него е пътувало 8-годишното момче. Детето е получило повърхностни рани по главата, прегледано е и е освободено за домашно лекуване.

При медицинския обзор, осъществяван от страна на чиновниците на Спешна помощ, майката на потърпевшото дете – 32-годишна жена от Руен, почнала да крещи и да се държи нападателно. Към нея се включили и нейни близки във очевидно нетрезво положение.

Те нападнали словесно водача на колата за спешна помощ и желали да се саморазправят с него. Впоследствие го обкръжили и последвал побой. Шофьорът е удрян с юмруци по лицето и тялото.

Двама служители на реда пристигнали на мястото и произвели със служебното си оръжие няколко изстрела в безвредна посока, с цел да потушат напрежението.

Задържани са шестима мъже, съпричастни към осъществения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от Руен.

Пострадалият водач на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ-Бургас.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР