Шофьор на линейка на Спешна помощ“ бе пребит навръх Великден

...
Шофьор на линейка на Спешна помощ“ бе пребит навръх Великден
Коментари Харесай

Пребитият шофьор на линейка: Не съм ги предизвикал

Шофьор на кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “ бе пребит точно на Великден при опит да окаже помощ на ранено на пътя дете. Инцидентът е станал на пътя сред селата Руен и Ябълчево.

Лек автомобил с 18-годишен водач блъсна кон с каруца, в която е имало 8-годишно дете. Спешният екип се озовава на сигнала, само че при опит да се окаже помощ на потърпевшото дете негови родственици се нахвърлят върху водача на колата за спешна помощ с юмруци. На място се отзовават полицейски екипи, които създават предупредителни изстрели. 43- годишният водач на кола за спешна помощ Реджеп Кадир е постъпил в държавната болница с заплаха за живота, към този момент е в устойчиво положение.

„ Получихме адрес, отидохме на ПТП. Имаше една блъсната каруца с някаква кола с потърпевшо 8-годишно дете. Имаше единствено някаква драскотина на главата си. Аз отидох да оказа помощ на другото 18-годишно момче, пожълтяло беше, и внезапно тълпата скочи върху мене. Не разбрах какво се случи, с две думи. Просто като цяло, за какво съм му помагал на момчето. С нищо не съм ги провокирал, дори не съм разговяла с тях “, описа водачът на колата за спешна помощ пред БГНЕС.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР