Шофьор на лек автомобил се прояви с грозна постъпка. Мъж

...
Шофьор на лек автомобил се прояви с грозна постъпка. Мъж
Коментари Харесай

Мъж зареди гориво в колата си, но забрави да плати ВИДЕО

Шофьор на лек автомобил се прояви с грозна постъпка. Мъж реши да зареди гориво на лекия си автомобил в София, а по-късно несмущаван напуща – без да заплати. Действието се развива преди ден в столичния квартал „ Красна поляна. “

От оповестени фрагменти в мрежата се вижда по какъв начин лидерът на кола с монтанска регистрация стопира до бензиноколонката. В този миг край него минават други транспортни средства, само че това наподобява не го тормози. След като е напълнил резервоара си, потегля в незнайна посока.

„ Ей аман от отпадъци... в случай че някой ги познава да се свърже с мен – 0892061452, “ написа Martin Simeonov от комерсиалния обект.

„ Да кажем че, номерата може да са крадени. На мен ми е забавно по какъв начин по този начин спря обратно да зареди, и по какъв начин по този начин върви премерено, че нито един път не му се видя лицето на тоя видеозапис. Изглежда ми като че, авансово да е бил осведомен за този минус с ъгъла на камерата и по какъв начин да спре, с цел да не му се види лицето, “ усъмни се мъж.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР