Шофьор на лек автомобил "Порше" е преминал през шуменското село

...
Шофьор на лек автомобил "Порше" е преминал през шуменското село
Коментари Харесай

Шофьор на Порше летя през шуменско село със 127 км/час

Шофьор на лек автомобил "Порше " е минал през шуменското село Радко Димитриево със 127 км/час, при позволени 50 км/час.

Това е най-високата засечена скорост в обитаемо място по време на профилираната полицейска интервенция от 9 до 15 октомври в региона, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

За превишението на скоростта, открито на 12 октомври, на лидера ще му бъде наложена санкция в размер на 900 лв.. Той ще бъде лишен и от правото да ръководи моторно транспортно средство за период от три месеца.

Електронен фиш и санкция в размер на 750 лв. пък ще получи лидер на лек автомобил "Фолксваген Голф ", който е открит да кара със 160 км/час, при оптимално позволени 90 км/час край село Ивански на 12 октомври.

На същата дата мобилната камера на полицията е засякла и водач на лек автомобил "Ауди ", който минал със 154 км/час, при позволените 90 км/час. Издаден му е електронен фиш, с санкция за 650 лв..

Общо 648 нарушавания на скоростта са открити по време на профилираната полицейска интервенция в Шуменско, а от началото на годината до края на септември - 19 253, допълват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР