Шофьор на лъскав Мерцедес е на път да измести първенците

...
Шофьор на лъскав Мерцедес е на път да измести първенците
Коментари Харесай

Гений от Пловдив счупи законите на логиката с едно паркиране

Шофьор на бляскав Мерцедес е на път да измести първенците в класацията за гениално паркиране в Пловдив. Водачът е спрял автомобила си по невъзможен за усвояване от близките метод. За това алармира жител до TrafficNews .
Прочетете още
Колата е спряна по средата на кръстовището на улиците " 8-ми март " и " Братя Миладинови ", запречвайки видимостта и естественото напредване на останалите участници в придвижването. Между нея и най-близкият тротоар пък има място, задоволително да побере още един автомобил.

Междувременно от фрагментите е видно, че насреща е инсталиран знак, който не разрешава паркирането и престоя на коли.

Не е известно дали лидерът талант е получил глоба поради неуместното си нарушаване. Дори да се е сдобил с оптимално плануванаъа от закона санкция обаче, това надали ще повлияе на отношението му. Защото от тази фотография не можем да отсъдим, че неналичието на паркоместа е предизвикала водача да направи нарушаване – в противен случай. Вероятно същинската причина е тотална липса на гражданско съзнание и чувство, че законът е за простолюдието.



TrafficNews.bg  благодари за дейното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат фотоси и видео на нередностите.

Ако и вие имате фотоси, видео или информация за каквито и да било нарушавания – изпращайте ги на фейсбук страницата на  TrafficNews  или на имейл:  [email protected] .

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР