Шофьор на колата, блъснала патрулката в София в събота вечерта,

...
Шофьор на колата, блъснала патрулката в София в събота вечерта,
Коментари Харесай

Стъки е шофьорът блъснал патрулката, двама полицаи са ранени

Шофьор на колата, блъснала патрулката в София в събота вечерта, е известният играч по смесени бойни изкуства Станислав Недков-Стъки, оповестява NOVA. Проверката посочила, че той не е използвал алкохол. В кръвта му не били открити упойващи субстанции.

Двама служители на реда бяха ранени при случая нощес. Произшествието станало в среднощ на "Симеоновско шосе ", когато униформените били на работа.

Те били в патрулката, до момента в който правили инспекция на документи. Колата им била ударена от различен автомобил в задната част. От удара и двамата потърпевши.

Недков описа, че излизал от Симеоновско шосе, движейки се със 70 км/ч, когато забелязал патрулката. Тя била с включена синя лампа, само че не била на аварийки, по тази причина той не е схванал, че е спряла. Книжката му е краткотрайно отнета, до момента в който си заплати акта.

Единият от потърпевшите служители на реда остава за лекуване в болница след комоцио, осведоми Министерство на вътрешните работи. Другият е освободен за домашно лекуване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР