Шофьор на камион, който уби 18 деца, след като се

...
Шофьор на камион, който уби 18 деца, след като се
Коментари Харесай

Шофьор на камион уби 18 деца, докато караше с превишена скорост от грешната страна на пътя при челен удар с училищен автобус

Шофьор на камион, който умъртви 18 деца, откакто се удари челно в учебен рейс, до момента в който караше с превишена скорост от неверната страна на пътя, е е наказан на 20 години затвор.

Ужасяващи фрагменти от видеорегистратор демонстрират безразсъдния водач Сибусисо Сияя, на 29 години, изпреварващ 15 транспортни средства, преди да провокира ужасяващата злополука. Видеото от неговия 55-тонен камион и ремарке го сподели по какъв начин пресича двойни бели линии и доближава скорости от над 60 благи в час, до момента в който се състезава около по-бавно движещ се трафик.

След това смразяващите фрагменти, показани на южноафриканец съдът вижда по какъв начин водачът на камион с въглища се блъска в комби Тойота, идващо от другата страна, цялостно с възпитаници и двама възрастни. Осемнадесет възпитаници на възраст сред пет и 14 години, в това число три деца от едно и също семейство, бяха премазани до гибел в злополуката дружно с техния преподавател и водача на учебния автомобил.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Момиченце почина в смут Инцидент с Land Rover...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР