Шофьор на DPD беше убит от банда въоръжени бандити при

...
Шофьор на DPD беше убит от банда въоръжени бандити при
Коментари Харесай

Шофьор на DPD беше „убит от въоръжена банда, докато доставяше колети след вътрешна работа“

Шофьор на DPD беше погубен от тайфа въоръжени бандити при целенасочена офанзива, до момента в който доставяше пратки след „ вътрешна работа “ от един от неговите сътрудници, изслуша съдът.

23-годишният Аурман Сингх умря, откакто беше „ насечен в главата “ с секира, обичай със стик за голф и намушкан в гърба с нож на 21 август предходната година.

Съд разкри, че той е бил атакуван от засада от седем маскирани мъже, които са били „ засадени “, размахвайки оръжия, до момента в който той е правил доставки в Котън Хил, Шрусбъри.

Те са били въоръжени с секира, дървен кол, железен клуб, стик за хокей, лопата, бухалка за крикет, стик за голф и нож, беше казано на правосъдните заседатели.

Аурман " нямаше късмет " като той беше атакуван от бандата към 13:00 часа, преди да бъде „ оставен да почине в локва кръв “ в профил на пътя.

Arshdeep Singh, 24, Shivdeep Singh, 26, Manjot Singh, 24, Jagdeep Singh, 22, и Sukhmandeep Singh, 23, бяха изправени пред съда, упрекнати в ликвидиране във вторник, 20 февруари.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР