Шофьор на джип е набил двама съпрузи, единият от които

...
Шофьор на джип е набил двама съпрузи, единият от които
Коментари Харесай

Шофьор наби жена и болния й съпруг, возен от линейка

Шофьор на джип е набил двама съпрузи, единият от които бил с инсулт в кола за спешна помощ. Инцидентът се е случил в Пловдив, излиза наяве от обява във фейсбук групата „Пловдив“.

Водачът на джипа е разпознат от полицията и са му снети показания, осведоми Plovdiv24.bg. Продължават обаче да се търсят очевидци на случката, които биха могли да внесат повече изясненост към случая.

„Свързвам се с вас с вярата, че някой безсънен жител ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната преживелица която стигна до мен.

Ако някой е видял, чул или знае освен това, което би било от изгода, апелирам да се свърже с мен на персонално известие.
Благодаря!

Историята, която ще споделя е извънредно грозна. На 01.09.2018 татко ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с кола за спешна помощ наета с персонални средства, е превозен от Велинград до Пловдив- извънредно деликатно, с мудна скорост, още веднъж по лекарски рекомендации. Транспортира се човек в безпомощно положение въпреки всичко.

Майка ми, както можете да си визиите обстановката, е в извънреден дистрес и кара персоналния си автомобил компактно след колата за спешна помощ.

Отново повтарям- по указания на невролог, колата за спешна помощ се движи постепенно и внимателно; разбираемо, че може би за някои водачи това би било изнервящо, само че за последвалото няма опрощение.

Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта, джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава сред нея и колата за спешна помощ. С маневри, тя съумява още веднъж да заеме мястото си зад незабавната помощ, което очевидно не се харесва на въпросния господин. Той я засича, прекъсвайки пътя й след колата за спешна помощ, излиза от автомобила си, приближава се до колата на майка ми, сама жена, която е очевидно смутена, и я удря Пожарна охрана ЛИЦЕТО С ЮМРУК.

Навира се през прозореца, сега в който майка ми се пробва да изясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито незабавни случаи.

Баща ми, в полулегнало състояние на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо положение, той отваря вратите и пази майка ми, при което господинът с BMW-то атакува и него. Човек с инсулт, очевидно в недобро положение. От внезапното ставане и потрес, татко ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга.

Последвалите часове на стрес и смут не могат да се опишат. Това, което ще помоля вас като читатели е да разгласим случая и в случай че е допустимо някой, който е участвал на въпросното кръстовище-на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има предпочитание да спомага, да се свърже с служителите на реда на 3то РПУ Пловдив или с редакцията Ви като очевидец.

Прилагам фотоси на колата на въпросния ‘джентълмен’. Да се знае. Може пък и да го накараме да се срами.“



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР