Шофьор на бус реши да превърне складовата база ОКС във

...
Шофьор на бус реши да превърне складовата база ОКС във
Коментари Харесай

Арена на блъскащи колички! Бус нацели двa автомобила във Враца /снимки/

Шофьор на бус реши да трансформира складовата база ОКС във Враца в сцена на блъскащи колички. Тази заран изнервеният лидер блъснал две коли, паркирани на улица сред складовете. За това алармира четец на BulNews.bg в рубриката „ Ти, репортерът “.
Очевидецът, снимал случката, добави, че блъснатите коли са били паркирани от двете страни на основната улица в складовата база. Шофьорите обаче изобщо не се съобразили, че както са зарязали возилата си никой не може да мине по пътя. Не след дълго на хоризонта се появил водач на бус с марка „ Пежо “, който бързо решил, че няма да ги чака и да си хаби нервите, а ще мине сред тях. Напористият мъж съумял да отмести колите, като намачкал ламарините им и си траял по пътя.
„ Инцидентите в ОКС с коли са непрекъснати. Стигна се до там, че започнаха да се натрисат като блъскащи се колички. Някои паркират както си желаят, а други без да се замислят започнаха да ги газят “, споделя врачанинът.
Хората от складовата база разкриват, че са се нагледали на доста сходни конфликти. Те приканват органите на реда да си свършат работата и да наложат надзор в региона, с цел да няма повече такива произшествия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР