Шофьор на БМВ вбеси врачани с наглото си паркиране, научи

...
Шофьор на БМВ вбеси врачани с наглото си паркиране, научи
Коментари Харесай

Наглост без край! Врачанин паркира БМВ-то си като богопомазан /снимка/

Шофьор на БМВ вбеси врачани с наглото си паркиране, научи организация BulNews.
Поредният хитрец, който ядоса минувачите, обаче не остана неусетен. Съвестен жител разгласява фотография на нарушаването във фейсбук групата „ I see you КАТ-Враца (област) “.
На фотоса ясно се вижда, че притежателят на баварец с регистрационен номер „ Вербовъчна разработка 1765 Семеен кодекс “ е спрял в прорез с правилника. Шофьорът на колата я е паркирал в центъра на града, пред входа на супермаркет „ БИЛЛА “, като съвсем е влезнал в аптеката. Изглежда лидерът е бързал прекомерно доста и не е имал време да търси уместно място на другояче огромния паркинг.
Снимката за минути събра голям брой мнения. Хората шеговито подмятат, че колата може би е оставена, с цел да се употребява като тоалетна, или пък в случай че е била от по-нисък клас незабавно щяла да бъде вдигната от паяка.  
„ Не му е за първи път да стопира там, тая каруца “, „ Абе, да влезе напряко в Била с колата, няма проблеми ми ", „ Модерен метод да кажеш - Аз съм дебил “, пишат хората под постта.
Явно необразованите водачи нямат желание да се научат по какъв начин се стопира вярно и не престават да паркират колите си където им падне и както им е комфортно. 
Все отново врачани не стопират да се надяват, че скоро наглите водачи ще бъдат глобени и това безумство ще спре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР