Шофьор на БМВ да прелита с 210 км/ч на пътя

...
Шофьор на БМВ да прелита с 210 км/ч на пътя
Коментари Харесай

Шофьор на БМВ хвърча с 210 км/ч на пътя Пазарджик-Пловдив

Шофьор на " БМВ " да прелита с 210 км/ч на пътя Пазарджик-Пловдив, снимаха пътни служители на реда от ОДМВР-Пазарджик.

На територията на региона единствено за последните 24 часа благодарение на механически средства са засечени " едни скромни " 700 нарушавания на скоростните режими в отвън обитаеми и в обитаеми места, заяви за " Труд news " представителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов. Той сподели и един съответен случай от пътя Пазарджик-Пловдив.

При ограничаване от 90 км/ч лидер на лек автомобил е бил засечен с 210 км.ч, т.е. с 120 км/ч над ограничаването. Предвидената санкция е в размер на 1200 лв., в случай че му е в границите на повторност глобата е двойна или 2400 лв.. От Министерство на вътрешните работи демонстрираха и въпросното " БМВ ".

Както към този момент бе оповестено в народен и в европейски мащаб от 5 до 11 август на територията на цялата страна е в ход профилирана полицейска интервенция за надзор на скоростните режими. Тя е част от календара на Европейската мрежа на службите на пътна полиция – ROADPOL, като аналогични инспекции се правят във всички страни членки на европейската мрежа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР