Шофьор на автомобил блъсна три жени на тротоар в центъра

...
Шофьор на автомобил блъсна три жени на тротоар в центъра
Коментари Харесай

Мъж блъсна три жени на тротоар в Портланд

Шофьор на автомобил блъсна три дами на тротоар в центъра на американския град Портланд в щата Орегон и избяга. Състоянието на две от дамите е съществено. Полицията съобщи, че няколко часа след случая е задържала мъж, съобщи Асошиейтед прес.

Говорител на полицията в Портланд съобщи, че на незабавния телефон в Съединени американски щати 911 е бил подаден сигнал за забелязан наследник автомобил, отговарящ на описанието на търсената кола, блъснала дамите покрай трамвайна спирка в региона на кампуса на Щатския университет в Портланд.

Полицията към този момент не е определила претекста и не знае доста за арестувания мъж. Властите са поискали заповед за обиск, с цел да изземат автомобила като доказателство. Все още не са изключени версиите за деяние вследствие на интоксикация, психологични проблеми или случай, дължащ се на здравни проблеми.

Очевидец съобщи, че стоял на тротоара, когато видял автомобил да блъска минимум две дами. По негови оценки колата се движела с към 70 км/ч. Свидетелят добави, че отишъл да предложи помощ, само че водачът липсващ с колата си, като едвам не блъснал и него.

Друг свидетел, жена, която се намирала на мястото, съобщи, че таман разговаряла със своя другарка покрай спирка на трамвая, когато чула блъсканица и се обърнала. Видяла две дами да лежат на тротоара, а друга се била опряла на стената на една от постройките. Други крещели, че кола се е качила на тротоара и е блъснала двете дами, след което изчезнала с бърза скорост.

Едната от дамите изглеждало, че е с тежки пострадвания по гърба, добави събеседничката на Асошиейтед прес.

" Още съм в потрес. Ако бях там две минути по-рано, щях да съм аз или в случай че бях предходна по нормалния маршрут, отново щях да съм аз ", сподели тя.

Полицията е отделила региона. На тротоара край дребна локва кръв се виждаха зелен пуловер, чифт маратонки, розов чехъл и черна ръкавица за велосипед.

Полицията съобщи, че блъснатите дами са възрастни и са откарани в болница. Две са с заплаха за живота, третата е с тежка контузия, само че за живота й няма заплаха, съобщи ТАСС.

Полицията добави, че не счита, че има опасност за популацията.

Автомобилът е бил открит зарязан.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР