Шофьор на автобус по линия 18 бра пари по асфалта

...
Шофьор на автобус по линия 18 бра пари по асфалта
Коментари Харесай

Дъжд от пари пред мол в Пловдив, полицията гони автобус зара...

Шофьор на рейс по линия 18 бра пари по асфалта на бул. " Руски " през днешния ден преди обед.

" Точно пред МОЛ " Марково тепе " водачът на автобуса ненадейно спря на платното, отвори вратите и хукна да събира пари по асфалта ", споделя свидетел.

" В начинанието му се включиха жена от спирката и една пътничка. Триото събра банкноти за към 500 лв., откри и портфейл. Имах възприятието, че съм в епизод на " Скрита камера ". След като обаче оператор с камера не се появи, водачът потегли по маршрута си с парите в джоба.

Слязох на Централна гара и потеглих по бул. " Христо Ботев ". Пред ресторант " Шадравана " виждам двама служители на реда и един граждански мъж да се оглеждат към колите. Единият служител на реда говореше по телефона и сподели: " Ще минем и по " Иван Вазов " да проверим ".

Попитах ги дали не търсят изгубен портфейл. След утвърдителния им отговор, им споделих за водача по линия 18, в който останаха портфейла и парите. Те се качиха в полицейската кола, включиха сирената и потеглиха да търсят рейса по маршрута. Дано всичко е наред ", приключи коментара си очевидецът на случката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР