Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив е отказал

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив е отказал
Коментари Харесай

Шофьор на автобус отказа да качи майка с дете в Пловдив, прати пътниците в следващия рейс

Шофьор на рейс от градския превоз в Пловдив е отказал да качи майка с дете и още няколко пасажери, алармира читателка на TrafficNews . Действието се е развило в час пик, а рейсът се е движил по бул. " Пещерско шосе " в посока квартал " Прослав ". На спирката е имало много хора, само че на част от тях им се е наложило да изчакат идващ рейс, описа нашата читателка. 
Прочетете още
„ Обръщам се към вас с проблем, обвързван с градския превоз в Пловдив. Вчера вечерта в 18.15 часа на бул. „ Пещерско шосе ” на спирката на Хирургиите, лидер на рейс по линия номер 15 отхвърли да качи майка с дете и още няколко пасажера с думите „ качвайте се на идващия рейс ” и затвори вратите, а в рейса имаше пасажери и той извърши маршрута си до последна спирка ”, написа читателка до медията ни, прилагайки и фотография с регистрацията на рейса.

„ Без каквато и да е причина водачът отхвърли да ни качи като пасажери. Аз бях един от тези пасажери. Майката с детето се беше качила с единия крайник към този момент в рейса, само че водачът сподели, качете се на идващия рейс. Буквално я преференциални и затвори вратите, което е безусловно неприемливо ”, добави още тя.

Според нашата читателка рейсът не е бил претъпкан и е имало задоволително свободни места, с цел да се качат пасажерите. В идващия рейс, който е бил по линията 66, не е имало по-малко хора, респективно и повече места.

Подобна обстановка се разигра наскоро, когато автобус от линия №26 избираемо пропусна част от спирките и принуди чакащите пасажери да се наблъскват в идващия автобус, който идва. Действието още веднъж се разигра в час пик, когато спирките са пълни с чакащи хора. 

Тук изниква въпросът дали са касае за единични случаи или това се трансформира в всеобща процедура?
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР