Шофьор на автобус от градския транспорт на Пловдив си направи

...
Шофьор на автобус от градския транспорт на Пловдив си направи
Коментари Харесай

Шофьор на автобус си отцепи частен “кабинет“, не дава на пътници да ползват предната врата

Шофьор на рейс от градския превоз на Пловдив си направи частна зона в транспортното средство, заградена и недостъпна за всички пасажери.

Възмутени пасажери изпратиха фотоси в редакцията на TrafficNews, на които проличава по какъв начин водач на рейс, движещ се по персоналния 16, се е барикадирал от всички пасажери с въженце, която отделя предната част на рейса. В частната зона на водача, обособена като персонален кабинет, се намират няколко седалки и една от двете порти на рейса, като надлежно нито местата, нито вратата са налични за пасажерите.

" Ето какво сме принудени да поносим всички ние, пътуващите в градски превоз на Пловдив. Шофьорът най-безцеремонно е заградил достъпа до първа врата и до първите три места с ластично въже, показано на фотосите. Това е дребен рейс с две порти ", изрича отвращение пътуваща в градския превоз.

Тя е запечатала нарушаването в 17 часа на 14 февруари, когато по думите ѝ е имало доста пасажери поради пиковия час.

" Принудени бяхме - и слизащи, и качващи се, да употребяваме единствено едната допустима, в тази ситуация втора врата. Автобуса в действителност беше доста цялостен. Не смятам това за естествени и апелирам способените органи да вземат бързо и навреме решение по този случай и това повече да не се повтаря. Повярвайте ми, за никой няма да е прелестно сходно нещо ", споделя още пътничката.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР